lørdag 25. september 2010

Fyrverkeri!!


Igår kveld da jeg var på vei hjem fra min kjære, så var det plutselig noen som skjøt opp masse fyrverkeri rett utenfor Realfagsbygget! Jeg er utrolig fasinert av fyrverkeri og kan stå og se på det i evigheter. Halvparten av alle nyttårsaftener jeg hadde før jeg fylte 20 tilbrakte jeg på Kanariøyene. Fordi vi var på store turiststeder var det vanlig at alle hotellene i samme vik spleisa på fyrverkeri. Jeg tror det er derfor fasinasjonen min startet. Har du noen gang sett fyrverkeripalmer?


Sist nyttårsaften var jeg jo i Sydney og ikke bare var jeg i Sydney, men jeg var i Sydney Opera House. Jeg og to venninner hadde skaffet oss billetter til gallakonserten og den store nyttårsfesten i operaen og fløt rundt i gallakjoler på en sky av champagne og kanapeer.

Og er det noe sted de har flott fyrverkeri så er det Harbour Bridge i Sydney. Og fra operaen har man førsteklasses utsikt.

Harbour Bridge

Sydney Opera House

2 kommentarer:

  1. jeg elsker også fyrverkeri, bortsett fra at det bråker ;) og jeg elsker fryverkeripalmer! men jeg syns det er vanskelig å få til så fine bilder som dette :D

    SvarSlett
  2. Jeg (hjerte) fyrverkeri! Det som ble skutt opp på NTNUs bursdag var VELDIG fint det også :D

    SvarSlett

Har du noe på hjertet?