torsdag 23. september 2010

Høstlig-pøstlig

Det nærmer seg oktober med stormskritt, men det er fremdeles tidlig høst og muligheter for å oppleve de fantastiske klare høstdagene med sol.

Det er allerede blitt tre uker siden, men jeg tenke jeg skulle legge ut noen solskinnsbilder fra da jeg var i Tydalen. For de interesserte kan jeg fortelle at det er mange både NTNUI koier og turistforeningshytter i Tydalen og du kommer derfra rett opp i Sylane, et svært sjarmerende fjellområde. Anbefales spesielt høst/ vinter (for da er det ikke så mye mygg og da er det sjans for at myrene er frosset...).


Det var bare Dolly og jeg som var på tur denne gangen, men hun var bra turfølge å ha :)


Fordi de tross alt var jeg som var på tur, så fikk jeg bilder av noe småtteri også.Jeg var på Stabburet, en NTNUI koie (Dragvollkoie). Den er ikke spesielt stor og har bare sengeplass til to. Døra er nesten like høy som ryggsekken min...


I tillegg var det en stor sprekk i ovnen. Det er tydelig at det ikke bare er Duddelibu som trenger ny ovn.


Denne soppen er det noen som spiser på.


Solnedgangen var ikke bare litt idyllisk.
Denne bjørka lå jeg under i sikkert to timer og bare solte meg i lyngen.På hjemturen kjørte jeg over Jonsvatnet. Det er det lokale byvannet til Trondheim og er egentlig ganske stort. Jeg satt litt her på svaberget og så utover sjøen også.


2 kommentarer:

  1. du er så flink til å ta naturbilder snupps :)

    SvarSlett
  2. Takk! Jeg synes det er mye eklere å bruke natur som motiv enn mennesker. Jeg er ennå ikke helt komfortabel med å stoppe folk på gata for å ta bilde av klærne deres eller å folk til å posere for meg på fest...

    SvarSlett

Har du noe på hjertet?