Jeg har en oppskrift på juksesushi som jeg fant på her forleden.
Du tar litt tunfisk
Og litt avokado
Litt kald, kokt ris
Og noen tacolomper (hva de noe i alle dager heter på ordentlig. Fajitas?)
Så tar du risen oppi og klemmer den sammen med lompa for at den ikke skal renne utover
Så hiver du oppi tunfisk
Og legger skiver av avokado, med grovmalt salt og pepper på, oppå
Fordi jeg ikke brukte sushiris, men bare vanlig ris var den litt lite klissete og ting falt litt fra hverandre, som gjorde det vanskelig å spise. vanligvis dypper man sushibitene i soyasaus, men fordi dypping var litt vanskelig tok jeg soyasaus inni. Man kan gjerne ha ganske mye soyasays i for det er ikke så mye salt på.
Rull sammen og voilá!
PS: tunfisk er egentlig noe av det dummeste du kan spise, det er den fisken det drives mest rovfiske på og behandling av fiskene i seg selv, men også forvaltningen av tunfiskbestanden er forferdelig. Ikke fortell marinbiologivennene mine at jeg spiser mye tunfisk...
tortilla tror jeg de heter ;)
SvarSlett