fredag 13. august 2010

Litt natur

Nå har jeg vært stengt inne på motorrommet på Bekkestua skole i fire dager i strekk (nesten i hvert fall, hadde fire timer fri i morges) og har nå tatt bilen min ganske godt fra hverandre og satt inn nye fine deler, vasket og polert henne og satt henne sammen igjen. Er hun ikke fornøyd nå, vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Men så var det på tide med litt bilpleie også.

For å avreagere hadde jeg er tur på Bekkestua idag og endte ikke bare opp med ny dyne (målet for turen - den mest eksklusive jeg fant, skrekksomt dyr), men også med kjole, belte, klokke (etterhengsgave fordi jeg ikke har fått julegave eller bursdagsgave av min Bror det siste året) og rakk innom frisøren som rettet på panneluggen min. Det betyr at jeg faktisk kan se igjen ;)

Jeg tenkte jeg i tillegg skulle kompensere med å legge ut noen naturbilder fra sykkeltur. Det nærmer seg vel også bilder fra Sveits, men der tror jeg nok det blir mest natur. Og så er det knapt en uke til i Oslo før jeg reiser nordover så da blir det hverdagsliv igjen.


Det var mye vakker utsikt på Jæren, til tross for regn og motvind.


Det er rart hvordan noe så flatt kan virke så endeløst.


Snegler er nesten som planter, de beveger seg så sakte at jeg rekker å ta bilde av dem ;)


Ikke at jeg husker hvor dette er. Men det er så vakkert og faretruende på en gang.


Det er så mange spennende mønstre å finne i naturen. Denne bor vanligvis i fjæra.


Tenk å ha bodd ytterst på den nøgne ø, slik som her i Sogndalstrand.


Listalandet var også usedvanlid vakkert. Lista fyr og Lista fuglestasjon er ofte brukt som nødlandingsplass for trekkfugler som skal nordover. Derfor kan man se mye spennende som flyr der nede.


Ah! En fulltreffer! En bloddråpesvermer av noe slag, som koste seg på Lista.


Kysten er lang og utsikten ekstra betagende på Lindesnes. (jeg jobbet en del for å få blomstene sånn nogenlunde i fokus i vindkastene...)


Hvem trenger vel solen når man har en prestekrage?


Om du noen gang har prøvd å ta bilde av en slik en, kan du tenke deg hvor mange bilder av denne jeg har som er ute av fokus.


Nå er vi kommet til den fantastiske stranden i Mandal. Og dette er et gress (som dere kan se av leddknuten) så vidt jeg husker.


Et ensomt skjell i sanden.

2 kommentarer:

  1. jeg ELSKER bildet fra Mandal med stranden og kornet, og de to prestekragebildene ut mot sjøen :D du er kjempeflink!

    SvarSlett
  2. Tusen takk! Jeg er veldig fornøyd spesielt med prestekragene

    SvarSlett

Har du noe på hjertet?