onsdag 5. mai 2010

Været

Det virker kanskje som en klisjé å snakke om været, men det er overraskende hvor mye været har å si for folks liv. Ikke bare hva de velger å gjøre og når de gjør det, men også hvordag man har det. I Trondheim blir det betraktelig mørkere om vinteren enn det blir i Oslo og jeg kjenner at jeg blir sliten, trøtt og trist om vinteren. Men så blir det også mye lysere her oppe om sommeren og våren er helt nydelig med alt lyset.

Det at det er såpass lenger nord gjør at det blir kaldere her og den evige vinden gjør at det aldri er helt varmt nok, i hvert fall for en østlending som jeg.

I studentspeiergruppa pleier vi å ha et møte der vi griller tidlig i mai. Dette pleier vi å gjøre på Kuhaugen, et av de beste utsiktspunktene i byen. Vi sitter stille oppe på en topp, så vi pleier å måtte kle på oss, men nå har det snødd hver dag i en uke snart. Snøen pleier å smelte innen neste gang det snør, men det snør ofte. På møtet igår var det iskaldt ute. Jeg hadde dobbel ullstilongs og gore tex både oppe og nede pluss tykk ullgenser og selvfølgelig ullue og ullsokker. Men det ble kjølig etter hvert. Vannet frøs på nødpresenningen vår... Men det kom bare én liten snøskur så vi hadde det egentlig veldig fint.

Dette ble jo da årets andre grilling.

Det ble ganske skyfritt etter hvert

Til slutt kom sola så lavt på himmelen at den kom under skyene og da fikk vi litt solskinn på oss vi også :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du noe på hjertet?