Så, bilde av gutta mens vi så på julegatene i Trondheim
Forrestten, sushi rett fra Bunnpris, vakkert dandert av Audun. Den var faktisk ikke så verst, men wasabien var ikke mye sterk.
Audun lærer oss å brette skjorter.
Det var spesielt vanskelig når man brukte papp (her er liten bit av esken til de fløtegratinerte potetene)
Audun lagde en skikkelig stor en (all pappen kommer fra papirsøppeldunken vår)
Han fikk navnet Roger Rover
Likner han ikk elitt på en legomann?
Jeg fikk min egen hatt, slik som Roger Rover
Se, bare min hatt.
Meny for kvelden
forrett: tre biter maki
hovedrett: indrefilét av svin, fløtegratinerte poteter, fersk sjampinjong, dampet brokkoli og rødvinssaus
dessert: mangosorbét
Ooooh... I'd really love to learn how to make these shirts... :D
SvarSlett:) You, know, I will teach you next time I see you. I will be in Germany this Easter, but then only at Rieneck at IMWe. But maybe you will come to Sweden this summer?
SvarSlettOf course I'll be in Sweden this summer. :D
SvarSlettMaybe I can come and visit you at Rieneck, too...
:D Yay! Ok, I have no idea how I will get myself to Rieneck this Easter or where I'll be all summer, but I will definately keep you posted ;) (and does this mean that I should start writing my blog in English?)
SvarSlettYou better keep writing Norwegian. Google Translate helps me understand what you write (and provides some very funny translations from time to time)... :D
SvarSlettjasså, det står "4,7% vol" på haka til Roger Rover :p
SvarSlettVel, du vet at når råmaterialene til kunstverket alle er hentet på et studentkjøkken, så er ølbokser og pizzaesker kanskje ikke så overaskende :P
SvarSlett