mandag 8. mars 2010

Pai!


Pai er middag jeg spiser sjelden, enkelt og greit fordi det tar lang tid å lage og jeg er som oftest altfor sulten til å vente og aldri hjemme så jeg kan starte tidlig nok.

Jeg har hatt besøk i helga og plutselig var vi tre til middag. I et sjeldent tilfelle av nøyaktig planlegging hadde vi ikke tre av noe som helst og vi endte derfor med å lage restepai med litt av hvert i.

Paibunn etter Frå boller til burritos (strengt tatt bare mel, smør og litt vann) klemmes ut i en form og forstekes. Så hadde vi stekt litt lammekjøttdeig, hadde noe selvplukket kantarell, litt rå løk, boksmais, spinat, lange strimler med stekt beiken og litt ost på toppen.

Det ble ordentlig godt, men det var en uvant kombinasjon av smaker. Pai er virkelig en lekker måte å spise restemat på, pluss at det er enda en middag uten ris, poteter eller pasta ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du noe på hjertet?