onsdag 6. oktober 2010

Natalia Vodianova

Denne damen her har vært et av de største navnene i nesten ti år, hun har to barn, er rusisk, bor i London, er svært aktiv på være snill mot verden fronten og i det hele tatt. Og som dere kan se av kjolen så er hun modig. Jeg lurer bare på hvordan hun klarte seg gjennom kvelden når så mye hud synes. Og så er jeg imponert over kjolen, at det går an å vise så mye hud uten at det virker tacky eller fælt. Som dere sikkert har merket er blonder og gjennomsiktige plagg svært in for tiden, så det er bare å kjøre på. Selv synes jeg det er litt skummelt.

Bilde lånt av Sarah Angel

2 kommentarer:

  1. det hjelper også at man har den kroppen å vise fram :) jeg foretrekker blonder med noe under på meg selv ;) Er dette fra motevisningen du var på?

    SvarSlett
  2. Nei, dette er et bilde sjålet av Sarah Angel som sikkert igjen har funnet det et sted. Bildet er nok fra en eller annen kul fest i NY ;)

    Jeg har ennå ikke skaffet meg noe med blonder. Jeg har sett litt på minikjole av blonder, men alle har det og jeg vil ha noe som skiller seg ut. Så jeg får vente og se.

    SvarSlett

Har du noe på hjertet?