torsdag 21. oktober 2010

Snø og sol

Det snødde igår og det er sol idag, så jeg tenker meg ut en liten tur for å fotografere, før jeg skal på skolen. Jeg har fått tatt litt bilder denne uka, men jeg har ikke hatt tid til å legge dem inn, så jeg gir dere en spesielt vakker stripe fra Wulffmorgenthaler om det største skillet på arbeidsplassen:


Det er meldt snø i helga og det er minusgrader selv midt på dagen, men gjør ikke så mye at jeg plutselig måtte i boden for å finne vintersko og tykkere jakke.


Og akkurat nå får jeg gjort alt jeg skal på skolen, henger ikke spesielt etter noe sted, har kontroll på alle speidervervene mine og rekker å trene tre ganger i uka. Det er vel kanskje derfor jeg ikke er så mye på internett... Og siden jeg også rekker å jobbe så har jeg altfor mye penger. Jeg er flink og sparer det meste, men litt går til luksus også. Bilder følger!

2 kommentarer:

  1. Jeg er veldig glad for at det ikke er snø her enda, men i morges ville ikke bilen min låse opp dørene på grunn av kulda :S

    SvarSlett
  2. Jeg har en bil som står ute med 10 cm snø på og jeg skulle gjerne skifta bremseklosser på henne før jeg setter henne inn for vinteren. Bare at jeg må finne et sted å sette henne... Huff, bil er stress.

    SvarSlett

Har du noe på hjertet?