søndag 28. november 2010

Body talk

Jeg må innrømme at jeg er en stor CD-fan. Jeg er en sånn som liker å kjøpe musikken min i butikken og holde den i hånda, høre på den gjennom en CD-spiller og vite at jeg nå eier akkurat den CDen. Det betyr ikke at jeg ikke har Spotify, men når jeg liker et album så kjøper jeg det. Jeg er stolt av CD-samlingen min og jeg liker å ha folk på besøk og diskutere musikk, høre på ulike ting og kjenne at andre forstår hva slags menneske jeg er utifra musikksamlingen min.

Akkurat nå har jeg brukt opp alle pengene mine på to kåper og for mange julebord som kom for tett. Men jeg gleder meg veldig til jeg får neste input på konto for da skal jeg løpe ut og kjøpe Robyn - Body talk. Hun er virkelig en magisk artist og i år har hun gitt ut tre album. Til sammen er det 15 unike sanger som har havnet på Body talk. Men det er tre album med mye forskjellig på. Bodu talk pt. 3 er helt sinnsvakt bra. Det er så mye dansbare sanger der at jeg nesten ikke klarer å sitte stille når jeg hører på det. Sanger fra Body talk pt. 1, 2 og 3 har da til slutt blitt samlet på ett album som heter Body talk.

Robyn har gjennom en lang og strevsom karriere klart å finne sin plass i elektropopen. For meg er det en perfekt balanse med veldig lekker popmusikk og raffinert og veldig dansbar elektronika. Under har jeg to sanger som har gjort det stort i år. Dessuten håper jeg flere av singlene på nummer tre kommer på youtube etter hvert.

Robyn sin musikk gjør meg glad og jeg får lyst til å danse. Igår hadde jeg min topp 13 liste på repeat i mange timer og satt og danset i stolen mens jeg leste til eksamen. Det er vanskelig å være trist når man smiler hele tiden :)

3 kommentarer:

 1. Hihi, no har eg funne bloggen din:) Eg er forøvrig stor fan av bloggar og det er ekstra stas når eg kjenner bloggarane, så no er du lagt til i RSS-straumen min. Triv deg med eksamenslesinga, så sjåast vi vel til forskingsseminar om litt. Ja til mose!

  SvarSlett
 2. Hvordan fikk du til å legge inn youtube-videoer? Det har jeg prøvd, men ikke fått til før..

  SvarSlett
 3. YouTubevideoer tok det litt tid før jeg skjønte, men greia er at du må legge dem til fra youtube. De har en sånn share knapp som du trykker på og velger blogger og så kommer du inn på bloggen din derfra. Jeg fiksa litt for å legge to stykker i en og få tekst, men det er ikke så vanskelig :)

  Og Marte, hyggelig at du leser! Planter er det eneste riktige, vet du ;)

  SvarSlett

Har du noe på hjertet?