mandag 1. november 2010

Kirsebær til damen

Bildet har jeg tatt fra Hanneli, en veldig flink (norsk) modell/ fotograf/ moteblogger i New York.

Du trenger ikke mye til sko eller kjole med en hodepynt som det der... Jeg skulle ønske jeg var modig nok med pengne mine til å tørre slike kjøp.

I helga har jeg vært delegat fra speiderkretsen min på landstinget til Norges Speiderforbund. Det er alltid spennende å være på Speiderting og for en gangs skyld vil jeg påstå at vi virkelig har oppnådd noe stort. For første gang på 15år har et stort flertall av delegatene vært enige om noe som har med eiendom å gjøre. I tillegg har vi besluttet å bruke masse penger på noe alle synes er viktig. Om mange kan synes mye annet var dumt med de beslutningene som ble fattet, så vil jeg si at verdien i å ha et forbund som trekker i samme retning og som ønsker å satse på noe, er gull verd.

Til uka blir det skolearbeid, kalipperoverhaling (lurer du på hva kalippere er? Bloggpost kommer!) og til slutt KULTURSTYREMIDDAG!

2 kommentarer:

  1. jeg gjetter at eiendom har med Ingelsrud å gjøre, og hvis det betyr at det skal selges så er jeg ikke blid... :( fine stedet!

    SvarSlett
  2. Ingelsrud skal selges. Det ble bestemt på Speidertinget nå i helga. Det tar nok litt tid før det faktisk er solgt, men nå skal de starte prosessen. Det er veldig trist at stedet må selges, men det er så mange i forbundet som har så mye imot stedet, at det er helt umulig å få gjort noe der. :(

    SvarSlett

Har du noe på hjertet?