torsdag 18. november 2010

Pirum og Symf.ork

Det har gått tre dager med veldig mange repetisjonsoppgaver i populasjonsgenetikk og en del jobbing med en artikkel i bevaringsbiologi (som vi var ferdige med igår, fem dager før fristen), så datamaskinen har blitt stående på kontoret. Noe som har ført til ingen opplasting av nye bilder på dataen.

Men på Samfundet er det mange gjenger og en av dem er Fotogjengen. De dokumenterer alt som skjer og fra dem har jeg funnet bilder fra helga. Om du har gjort noe på Samfundet så finner du bildene til Fotogjengen på siden deres.

Her er bilder først fra minikonserten Pirum holdt på Sangerhybelen (det er inn de lukkede dørene der bare gjengmedlemmer kommer og opp en lang trapp). Det var en vakker konsert. Altfor mange mennesker i et bittelite lokale, men høy underholdningsfaktor. Og så på søndag, etter en sen kveld og en tidlig morgen, var det konsert med Symf.ork (eller Studentersamfundets Symfoniorchester) i Olavshallen. Olavshallen er den største konsertscenen i Trondheim (kanskje med unntak av Nodarosdomen) og det var ganske fullt. De hadde jubileumshelg så mange hadde kommet for å være med og feire (jeg traff selv noen jubilanter på Musikerlåfte klokka fire søndag morgen).

Dette er det ordinære orkesteret med dirigent Gavin David Lee. Han har dirigert orkesteret i 30 år snart.
 Det er noe spesielt vakkert med chello, selv om chello og k ort kjole egentlig er en dårlig kombinasjon.
 Her er alle jubilantene så scenen. Som dere ser er det ganske trangt og ut til venstre er det en haug med gnikkere (fiolinister og bratcher, hvordan i all verden staver man det ordet?) som må stå for at alle skal få plass.
Ah, det var en god helg. Helgen som kommer starter allerede i dag og kommer til å bli svært variert (smoothiekveld med jentene, æressymposium, tur, eksamenslesing og middagsbesøk). Bilder kommer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du noe på hjertet?