torsdag 25. november 2010

Skoghygge

Jeg sitter i roverombudet i Sør-Trøndelag krets av Norges Speiderforbund. Det betyr at jeg har overordnet avsvar for alle speiderne i kretsen vår mellom 16 og 25 år. Jeg og resten av ombudet skal passe på at de har det bra, at de får gjøre det de vil, at de faktisk gjør noe og at de kommer seg ut i verden.

Men når man driver med frivillig arbeid er det viktig at de som styrer og ordner også koser seg innimellom og at man ikke bare jobber hver gang man møtes. Derfor dro vi i ombudet på belønningstur (eller ombudsseminar som det står i budsjettet vårt for neste år) bare for å kose oss.

Det ble en kort tur fra lørdag ettermiddag til søndag midt på dagen og hytta vi var på (Skoghygga, hytta til Kattem speidergruppe) ligger bare rett oppe på Lian, der trikken stopper. Hytta har en koselama og en døvehytte som nærmeste nabo, men vi følte oss helt alene allikevel.

Fyre med ved
 Cato var ansvarlig for turen og var også kokk. Treretters middag venter!
 Anne var 1. kjøkkenassistent
 Klassisk forrett: melon og spekeskinke
 Kjøkken uten vifte eller åpnebarevinduer og litt kald luft gir veldig mye damp...
 Ah, danderingen er halve opplevelsen
 Vi var flere engasjerte fotografer rundt bordet. Hvor mye damp det er sier noe om hvor fersk maten var og hvor kaldt det fremdeles var inne.
 God mat!
 Dessert in the making
 I tillegg til treretters middag hadde vi nesten 2 kg godteri. Det kom til å bli en bra speidertur med andre ord. (200g Kikk Lunch, FruktNøtt og Bergene Melk, Godt og Blandet, Pops, klementiner, bananchips, Nidar favoritter, sjokoladekjeks)
 Om du finner meg, vennligst følg meg hjem. (Speidere er kjent for å gå seg bort med stil)
 Det ble litt fagprat også. Anne er sekretøs.
 Muffins!
 Komplett kveldsmatbord.

 Vi lærte gutta å spille Amrikaner (lett versjon av bridge). De var veldig dårlige.

 Dagen derpå. Selv etter en solid innsats ble det rester med hjem.

1 kommentar:

  1. det er VELDIG vanskelig å ikke få lyst på godteri av dette her :p

    SvarSlett

Har du noe på hjertet?